حبيب الروح
يا ميت اهلا وميت وسهلا
اتفضل اقعد على اى طربيزه انت تحبها
بس شكلك انت اول مره تنورنا(خد بالك القعده بمشاريب)
اه صح بقلك ايه انت لازم تسجل عندنا عشان تبقى حبيبنا
بقولك ايه انت هتسجل يعنى هتسجل بالزوق بالعافيه هتسجل متبصليش كده
بقلك عليه الطلاق لتسجل

وتشارك كمان يلا دوس هنا وسجل
ولا زم تشارك كمان معانا وهينزلك خصم ع المشاريب كمان
تحيات فريق الاداره المتواضع
i am alone،
♥️√•°قمر الجزائر¨°•√♥️
نسمه حب
حبيب الروح
يا ميت اهلا وميت وسهلا
اتفضل اقعد على اى طربيزه انت تحبها
بس شكلك انت اول مره تنورنا(خد بالك القعده بمشاريب)
اه صح بقلك ايه انت لازم تسجل عندنا عشان تبقى حبيبنا
بقولك ايه انت هتسجل يعنى هتسجل بالزوق بالعافيه هتسجل متبصليش كده
بقلك عليه الطلاق لتسجل

وتشارك كمان يلا دوس هنا وسجل
ولا زم تشارك كمان معانا وهينزلك خصم ع المشاريب كمان
تحيات فريق الاداره المتواضع
i am alone،
♥️√•°قمر الجزائر¨°•√♥️
نسمه حب
حبيب الروح
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

حبيب الروح


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول







 

 ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
أنت بعذابي متهم
۝❝ المراقبه العـــامـه ❝۝
۝❝ المراقبه العـــامـه ❝۝
أنت بعذابي متهم


انثى
الابراج : السمك
عدد المساهمات : 2255
نقاط : 12571
السٌّمعَة : 11
تاريخ الميلاد : 05/03/1993
تاريخ التسجيل : 04/08/2011
العمر : 31
الموقع ( البلد ) الموقع ( البلد ) : حبيب الروح
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : طالبه
المزاج المزاج : coool
الحكمه المفضله : تجري الرياح بما لاتشتهي السفن

,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Empty
مُساهمةموضوع: ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,    ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 16, 2011 5:47 pm

المقادير :

1- صدور دجاج الكميه الي تحتاجيها
2- نص كاس زيت زيتون
3-نص كاس عصير ليمون
4- بهار اسود او ابيض وفلفل احمر وملح
5- علبة روب زبادي



العجينة :

3 كاسات طحين
كاس وربع ماء
ملعقه كبيره خميره فوريه
شوي ملح وملعقه كبيره سكر
بيضه

- - - - - - - - - - - - - - - -

السلطة :

خس مفروم
طماطم مقطع حسب الرغبة شريح او مكعبات
مخلل خيار
صلصة
طحينيه وشطه وماء مقادير انتي تحدديها




نحط الدجاج في حافظه نصب عليه الزيت واليمون
والبهارات والملح والزبادي للي حاب
ونتركهم بالثلاجه يوم كامل افضل واحسن

- بعد يوم من نقع الدجاج في الخلطه

- نأخذ صدور الدجاج على صاج او مقلى تيفال
ونقليه مع شريحة زبده حوالي ربع الزبده ونشويها
شوي حتي تتحمر ولا تنضج بالكامل شوي فقط تحمير


نقطع الدجاج شريح مستطيله بعد التحمير الخفيف


ونعودها في مقلى ونقليها بالزبده
- نضيف عليها ملح وبهار حسب الرغبه لتعطيكي المذاق والطعم الرائع

- نتركها على جنب ونشتغل بالخبز


/|| طريقه عمل الخبز ..

نخلط الطحين والملح والخميره والسكر والماء
- نتركها ساعه ونص حتي تتخمر العجينة
- المقدار يكفي 15 خبز قسميها بالتساوي

نحتاج صاج تيفال او اذا ما عندك ممكن في مقلى تيفال غير مخدوش حتى لا يحرق الخبز
نفرد العجينه التي قطعناها وكورناها بالنشابه لا يهم أن يكون دائري تمام

- نخبزه ونلاحظ بين كل خبزه ننظف الصاج حتى ما يحرق الخبز ويصير اسود وطعمة مر


- ناخذ الحين الحشو ونحط الخس والصلصة والمخلل ونلفها عادي

؛,صح ٌــتين وع ٌــآفيه ,؛,
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
**الدمـوع حبر العيون**
۝❝ عضـــو مميـــز ❝۝
۝❝ عضـــو مميـــز ❝۝
**الدمـوع حبر العيون**


انثى
الابراج : السمك
عدد المساهمات : 807
نقاط : 10887
السٌّمعَة : 13
تاريخ الميلاد : 26/02/1991
تاريخ التسجيل : 10/08/2011
العمر : 33
الموقع ( البلد ) الموقع ( البلد ) : بين السمااااء والرض
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : خبيرة تجميل
المزاج المزاج : رااااااايقة
الحكمه المفضله : الحياء جمال في المرأة وفضيلة في الرجل ..

,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,    ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 16, 2011 7:46 pm

,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Post-51212-1271946987
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نسمه حب
۝❝ نائب المدير العــام ❝۝
۝❝ نائب المدير العــام ❝۝
نسمه حب


انثى
الابراج : السرطان
عدد المساهمات : 6238
نقاط : 1000016767
السٌّمعَة : 17
تاريخ الميلاد : 23/06/1991
تاريخ التسجيل : 07/08/2011
العمر : 33
الموقع ( البلد ) الموقع ( البلد ) : في قلب وطني
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : طالبة
المزاج المزاج : متوتر
الحكمه المفضله : اشتري من اشتراك وبيع من باعك
,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  1328710394281

,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,    ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 17, 2011 6:10 am

ميرسي ماما بتعملها وزاكية
يعطيك العافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أنت بعذابي متهم
۝❝ المراقبه العـــامـه ❝۝
۝❝ المراقبه العـــامـه ❝۝
أنت بعذابي متهم


انثى
الابراج : السمك
عدد المساهمات : 2255
نقاط : 12571
السٌّمعَة : 11
تاريخ الميلاد : 05/03/1993
تاريخ التسجيل : 04/08/2011
العمر : 31
الموقع ( البلد ) الموقع ( البلد ) : حبيب الروح
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : طالبه
المزاج المزاج : coool
الحكمه المفضله : تجري الرياح بما لاتشتهي السفن

,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,    ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Icon_minitimeالأحد سبتمبر 04, 2011 4:04 pm

,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  2603347902
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
♥♥إْميرةِ♥إْلقآ‘ـوب♥♥
۝❝ عضـــو مميـــز ❝۝
۝❝ عضـــو مميـــز ❝۝
♥♥إْميرةِ♥إْلقآ‘ـوب♥♥


انثى
الابراج : الجوزاء
عدد المساهمات : 6488
نقاط : 2000017819
السٌّمعَة : 36
تاريخ الميلاد : 05/06/1990
تاريخ التسجيل : 04/08/2011
العمر : 34
الموقع ( البلد ) الموقع ( البلد ) : حبيب الروح
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : السعوديه
المزاج المزاج : عال
الحكمه المفضله : الدنياا حلووه

,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Empty
مُساهمةموضوع: رد: ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,    ,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Icon_minitimeالإثنين سبتمبر 05, 2011 10:57 am

,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,  Images?q=tbn:ANd9GcRT2cCbnXJJQKBPBLHNhHWzTVU2l1ZU9J5N-lMDVp_rHBWZNYkI7lZ_VVw
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
,؛,طريقة ع ٌــمل الشآورمآ في البيت ,؛,
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل صينية السمك في الفرن -طريقة عمل صينية السمك
»  طريقة حلى وااااااااو
» طريقة عمل خبز الهمبرغر
» معصوب على طريقة همسآآت
» طريقة عمل الدونات بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
حبيب الروح :: ﬗ▁▂▃▅▆▇★☀二【« منتدى كل ما يخص المراءه و الرجال و الاطفال ديكور و طبخ »】二☀★▇▆▅▃▂▁ﬗ :: قسم الطبخ-
انتقل الى: